Search
Close this search box.
Transparant

Een goed zichtbare Webshop als visite kaart

Als professional help ik jou 1 op 1 kan helpen bij het ontwikkelen van jouw unieke webshop. Kwaliteit voor een betaalbare prijs is wat ik lever. Doordat ik freelancer ben stelt het mij in staat om goed naar je wensen te luisteren en deze succesvol te vertalen naar een professioneel product. Een goede service en duidelijke communicatie vind ik erg belangrijk en staan daarom voorop tijdens het gehele proces, vanaf het eerste contact tot de oplevering én daar voorbij. Bekijk mijn werk bij Portfolio of neem direct contact met mij op om jouw project te bespreken.

Responsive

Een groot deel van de gebruikers surft tegenwoordig mobiel, dus het is belangrijk dat je site geoptimaliseerd is voor deze apparaten. Ik zorg ervoor dat alle elementen op je site goed passen op het kleinere scherm van een mobiel apparaat, zodat de gebruikerservaring optimaal is.

CMS

Een CMS staat voor Content Management Systeem en het is een softwaretoepassing die wordt gebruikt om digitale inhoud te maken, beheren en publiceren op websites en andere online platforms.

Vriendelijk
in gebruik

Om vriendelijk gebruik te maken van een Content Management Systeem (CMS), is het belangrijk om de eindgebruiker in gedachte te houden bij het ontwerp en de ontwikkeling van de website.

100% tevredenheids
garantie

De oplevering is pas klaar als jij 100% tevreden bent over het resultaat.

Zelf content & afbeeldingen aanpassen

Goede paginabeheer & -categorisatie, gebruiksvriendelijke editor vergemakkelijken WordPress contentbeheer. Regelmatige back-ups met WordPress instellingen of plugins zijn belangrijk.

Beveiliging

Ik zorg dat er een plan klaar ligt om snel in te kunnen grijpen bij beveiligingsinbreuken. Door proactieve maatregelen te nemen, bescherm ik jouw bedrijf en de privacy van gebruikers.

Hosting

Een goede hosting is van groot belang voor een succesvolle online aanwezigheid. Als de hosting van lage kwaliteit is, kan dit leiden tot langzame laadtijden, downtime en een slechte gebruikerservaring voor bezoekers van de website. Dit kan leiden tot minder verkeer, minder conversies en een negatieve impact op de reputatie van jouw bedrijf.

Geen maandelijkse kosten

Met WordPress kun je gratis een website maken, maar voor een eigen domeinnaam en hosting moet je betalen. Met creativiteit en onderzoek kun je betaalbaar een mooie website bouwen.

Zo pakken we jouw project aan

Brainstormen & ontwerp

Dit doen we in verschillende stappen. We gaan samen kijken naar de lay-out van jouw project en op basis van het brainstormen doe ik een voorstel van een template welke het meest geschikt is. Daarnaast bespreken en bepalen we samen de structuur, opbouw van de nieuwe website/webshop

Technische realisatie

Jouw gewenste website/webshop wordt op maat gebouwd in Word-Press. Door de website volgens de mobile first strategie te ontwikkelen, zorg ik ervoor dat jouw website voor iedereen altijd optimaal te zien en te gebruiken is. Met een gebruiksvriendelijk webdesign en door de bezoeker centraal te zetten, ontwikkel je meer leads (potentiële klanten). Tussentijds hebben wij contact over de voortgang.

Kwaliteitscontrole en testen

Eerst zal ik zelf de website/webshop volgens een vaste checklist uitgebreid testen. Dit doe ik op desktop, tablet en mobiele weergave. Ik zorg voor een perfecte oplevering. Dan komt het moment dat jij zelf inloggegevens krijgt om de site te bekijken en na te lopen.

WE GAAN LIVE!

Jouw nieuwe website/webshop volledig op maat wordt gelanceerd. Daarnaast ontvang jij de benodigde inloggegevens: Je kunt vrij eenvoudig zelf het onderhoud doen en mochten er zaken zijn waar je zelf niet uitkomt, dan kun altijd mijn hulp inschakelen.

Jij onderneemt.
Ik ondersteun.

Webshop ontwikkeling

3000 Vanaf
  • Pakket website ontwikkeling
  • Webshop Bestaat Uit Max. 10 Pagina’s
  • Galerij / Portfolio
  • Koppeling met jouw betaalsysteem
  • EmBack-Up Van De webshopail

FAQ

Meest gestelde
vragen

Hosting zit bij het pakket inbegrepen. 

Jouw domeinnaam kan gewoon overgezet worden naar de hosting waar ik bij aangesloten zit

Als jij al een hosting hebt voor jouw website, dan zal ik alles over zetten naar de hosting waar ik bij aangesloten zit.

Jouw webshop wordt beveiligd met een beveiligingsplug-in.
Daarnaast zorg ik voor sterke wachtwoorden met Multifactor Authenticatie

Schedule Appointment

Fill out the form below, and we will be in touch shortly.
Contact Information
Vehicle Information
Preferred Date and Time Selection